Şehit Zeki Kızıl İlkokulu

WEB https://cermikkayagedigiio.meb.k12.tr
Adres : KAYAGEDİĞİ MAH. KAYAGEDİĞİ KÜME EVLERİ KAYA GEDIĞI ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 155 ÇERMİK / DİYARBAKIR
VİZYON : Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı;düşünen, sorgulayan, okuyan,araştıran,toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi; İnsan haklarına saygılı,çağdaş demokrasiye inanmış, hukukun üstünlüğünü benimsemiş, sorumluluk şuuru gelişmiş, karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapa, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan birey olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : KALORİFER
Servis : yok
Ulaşım : özel araba ile
Yerleşim Yeri : köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklığı 13 km - İl merkezine uzaklığı 80 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :